середа, 30 березня 2011 09:48

Засідання виконкому ФФУ буде проходити в закритому режимі

Засідання виконкому ФФУ буде проходити в закритому режимі

Сьогодні, 30 березня, в Києві відбудеться засідання виконавчого комітету Федерації футболу України, на якому в тому числі буде розглядатися питання призначення головного тренера національної збірної України, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Після відставки Мирона Маркевича в серпні минулого року, командою керує Юрій Калитвинцев, який працює з приставкою "виконуючий обов'язки".

Є припущення, що національну збірну міг би очолити Павло Яковенко, але навряд чи він залишить "молодіжку", за кілька місяців до старту Євро-2011. Деякий час ходили чутки, що в команду знову покличуть Олега Блохіна, але найуспішніший тренер в історії збірної спростував ці домисли, заявивши, що ніяких пропозицій він не отримував.

Минулого тижня президент ФФУ Григорій Суркіс дав зрозуміти, що підтримає кандидатуру Калитвинцева і запропонує її на розгляд членів виконкому.

"Я вважаю, що Калитвинцев здатний очолювати збірну Україну в якості головного тренера без приставки "в.о.". Але це моя особиста думка. Яка думка буде у більшості членів виконкому ФФУ, побачимо", - сказав він.

Відзначимо, що засідання виконкому буде проходити в закритому режимі, а брифінг для преси запланований на 13:00.

Зараз ви читаєте новину «Засідання виконкому ФФУ буде проходити в закритому режимі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі