понеділок, 25 грудня 2017 12:49

"Зоря" взяла двох гравців "Динамо"

"Зоря" взяла двох гравців "Динамо"
Богдан Михайличенко віддав 2 асисти у складі "Сталі"

Футболісти київського "Динамо" Богдан Михайличенко та Олександр Тимчик перейшли в "Зорю" на правах оренди. Про це повідомила прес-служба луганського клубу.

Угода розрахована на півтора року. Обидва футболісти в цьому сезоні виступали в оренді за "Сталь". На рахунку правого захисника Тимчика 15 матчів у прем'єр-лізі, у лівого захисника Михайличенка - 16 поєдинків і 2 асисти.

Раніше луганчани підписали новий 4-річний контракт з нападаючим Владиславом Кабаєвим. 22-річний футболіст в нинішньому сезоні провів за команду Юрія Вернидуба 10 матчів і віддав одну результативну передачу.

"Зоря" також підписала новий контракт з півзахисником Максимом Луньовим. Угода розрахована на чотири роки.

19-річний футболіст перейшов у "Зорю" минулого літа з "Дніпра". В осінній частині української прем'єр-ліги хавбек зіграв 15 матчів і забив один гол.

Першим зимовим новачком команди Юрія Вернидуба став камерунський опорний півзахисник Гаель Ондуа. 22-річний гравець раніше виступав за молодіжні команди московських "Локомотива" і ЦСКА, а також за данський "Вайле". Останнім часом камерунець перебував у статусі вільного агента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не вчаться у школі, не служать в армії, у слові "футбол" роблять по три помилки" - гендиректор "Зорі" про нинішніх футболістів

Після 19 турів "Зоря" йде на 4-му місці з 27 очками. У 20-му турі луганчани зіграють у Львові з "Карпатами". Базова дата туру - 17 лютого.

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" взяла двох гравців "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі