середа, 11 квітня 2012 15:48

Захиснику "Баварії" загрожує 15 років тюрми

Захиснику "Баварії" загрожує 15 років тюрми
Брено звинувачують у підпалі власного будинку ФОТО: time-football.com

Захиснику мюнхенського футбольного клубу "Баварія" Брено загрожує тюремне ув'язнення. 11 квітня прокуратура Мюнхена висунула офіційне звинувачення на адресу бразильця в умисному підпалі власного будинку. Про це повідомляє німецьке видання Bild.

Згідно з німецьким законодавством, 22-річному бразильцю загрожує до 15 років в'язниці. Строки початку судового розгляду не називаються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисника "Баварії" затримали за підозрою у підпалі власного будинку

Пожежа в будинку футболіста сталася в ніч на 21 вересня 2011 року. Полум'я повністю знищило особняк, що розташовувався в передмісті Мюнхена. Розмір збитку був оцінений в мільйон євро.

Через три дні після пожежі Брено звинуватили у підпалі і взяли під варту. Через 12 днів бразилець був звільнений під заставу в 500 тисяч євро, який внесла "Баварія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мюнхені повністю згоріла вілла захисника "Баварії"

Бразилець виступає в складі мюнхенського клубу з 2008 року, взявши участь в 27 матчах. У поточному сезоні Брено ще жодного разу не виходив на поле через травму коліна.

Зараз ви читаєте новину «Захиснику "Баварії" загрожує 15 років тюрми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі