пʼятниця, 18 грудня 2009 13:56

Захисник "Ліверпуля" відмовився виступати за збірну Англії

Захисник "Ліверпуля" відмовився виступати за збірну Англії

Захисник "Ліверпуля" Джеймі Каррагер відмовився повернутися в збірну Англії з футболу. Про це повідомляє AFP. Каррагер відхилив запрошення головного тренера національної команди Фабіо Капелло. За словами Каррагера, у нього все одно не було б шансів потрапити в основний склад збірної Англії.

31-річний захисник відзначив, що в обороні у англійців діє пара центральних захисників Джон Террі і Ріо Фердинанд, і все, чого міг би досягнути Каррагер, повернувшись у збірну - близько десятка матчів.

Каррагер також підкреслив, що він не збирається грати в "Ліверпулі" до 34 або 35 років. Захисник сказав, що він хоче виступати за свою команду тільки до тих пір, поки буде в хорошій формі.

Каррагер виступав за "Ліверпуль" впродовж всієї кар"єри. З 1999 по 2007 роки він грав за збірну Англії і провів за національну команду 34 матчі. У 2007 році захисник оголосив про завершення кар"єри у збірній.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Ліверпуля" відмовився виступати за збірну Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі