четвер, 07 серпня 2008 11:29

Захисник "Динамо" рветься назад у Францію

Як повідомляє авторитетне видання L"equipe уродженець Сенегалу та захисник київського "Динамо" Папе Діакате збирається повернутися в Лігу1.

Нагадаємо, що Діакате приєднався до киян минулого літа, а до цього 6 сезонів провів у складі "Нансі". Наднадійної гри, якою від нього чекали в "Динамо", захисник не показав, відразу ж отримавши травму, а потім так і не вразивши своїми виступами за першу команду.

Все частіше з"являються чутки про повернення Діакате до Франції. Спочатку інтерес до нього проявляв ПСЖ, а сьогодні наставник "Монако" Рікардо заявив, що бачить в Папе заміну Сільвену Монсоро, який перейшов у "Сент-Етьєн". За інформацією L"equipe, сам сенегалець не проти такого розвитку подій. Після гри, яку показав Діакате в матчах з "Дрогедою", київські вболівальники теж не будуть надто сумувати за гравцем.

Також "Монако" готується придбати екс-захисника "Байера" і дортмундської "Борусії" Ахмеда Мадуні, який останнім часом виступав за катарський "Аль-Гарафа". Він, мабуть, займе місце Франсуа Модесто, котрий готується перейти в "Панатінаїкос", інформує football.ua.

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Динамо" рветься назад у Францію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі