неділя, 19 грудня 2010 13:32

Захисник БАТЕ пошкодував про сказане на адресу київського "Динамо"

Захисник БАТЕ пошкодував про сказане на адресу київського "Динамо"

Захисник білоруського БАТЕ Ігор Шитов зізнався, що йому було важко пережити перепалку з гравцями київського "Динамо", яка виникла напередодні очних матчів між командами в рамках завершився нещодавно групового турніру Ліги Європи.

"Дуже неприємна ситуація вийшла. Мені було важко в психологічному плані, що не могло не позначитися на моїй грі, - зізнався гравець. - Такий піар ні до чого. Краще це робити на футбольному полі: забивати голи, допомагати команді здобувати перемоги. Але це досвід, і в подальшому до таких речей буду ставитися більш продумано, з холодною головою".

Нагадаємо, ще перед першим поєдинком між цими командами в Києві гравці БАТЕ дозволили собі невтішні вислови на адресу "Динамо". Наприклад, Ігор Шитов сказав, що від київського клубу залишилося лише ім'я. А після нічиєї в цьому матчі білоруські гравці і зовсім дозволили собі насміхатися над киянами.

Саме тоді прозвучала знаменита фраза форварда "Динамо" Артема Мілевського "Ми ще до Мінська приїдемо, клоун".

А після поєдинку в столиці Білорусі, який біло-блакитні впевнено виграли з рахунком 4:1, вже кияни стали різко критикувати суперників. Наприклад, Олег Гусєв заявив, що БАТЕ - дворова команда.

"Ми довели, що це - дворова команда. Тільки футболісти пивзаводу можуть до гри так висловлюватися, а на футбольному полі виявилося все по-іншому. Хлопці дуже задоволені не тільки тому, що вийшли в плей-офф, а й тому, що обіграли команду , яка так негідно висловлюється про київське "Динамо", - сказав тоді він.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Захисник БАТЕ пошкодував про сказане на адресу київського "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі