вівторок, 15 грудня 2009 08:43

Захаров не прийшов на своє перше тренування в збірній України з хокею

Захаров не прийшов на своє перше тренування в збірній України з хокею

Перше тренування збірної України, в якій взяли участь 22 хокеїсти "Сокола", не обійшлося без ложки дьогтю. Хокеїсти розкритикували людей, причетних до виготовлення екіпіровки, а також здивувалися відсутності головного тренера.

Всупереч очікуванням, головний тренер білорус Михайло Захаров не взяв участі в першому тренуванні "синьо-жовтої" дружини, хоча і перебував у стінах "Авангарду" в період виходу хокеїстів на лід. Навіть у роздягальню до гравців не заскочив, що багатьох здивувало.

Відповідальна місія підготувати збірну до товариських матчів з Польщею "автоматом" лягла на плечі тренера "Сокола" Анатолія Степаніщева і помічника Захарова по "Юності" Олексія Щебланова. Тренери-асистенти не розгубилися і провели заняття в інтенсивному темпі, запропонувавши хокеїстам значну частину тренування провести у форматі спаринг-дуелей "3 на 3" і "4 на 4". Високий темп витримали всі, окрім Матвійчука, який ще не відновився після м"язових травм.

Здалося, що відсутність на тренуванні Михайла Захарова не дуже обурила українських хокеїстів, зате куди більше гравців розчарував гордий напис на різноколірних тренувальних майках (на спині): Ukrainenationaltean. "Знаю англійське слово team, а що означає tean?", -- несподіваним питанням задався Андрій Срюбко (на фото). І тут же додав: "Ми збірна країни чи "колгосп"?". Право, є над чим задуматися.

У першому грудневому тренуванні збірної України (14 грудня) взяли участь 28 виконавців:

Воротарі: Ігор Карпенко, Костянтин Сімчук (обидва - "Сокіл"), Олександр Федоров ("Беркут").

Захисники: Володимир Алексюк, Юрій Гунько, Денис Ісаєнко, Микола Ладигін, Олександр Побєдоносцев, Руслан Свиридов, Андрій Срюбко (всі - "Сокіл"), Дмитро Толкунов ("Юність", Білорусія), Олег Благой ("Неман", Білорусія), Дмитро Якушин (ХК "Гомель", Білорусія).

Нападаючі: Олександр Бобкін ("Шинник", Білорусія), Артем Бондарєв ("Німан", Білорусія), Вадим Аверкін, Руслан Безщасний, Дмитро Ісаєнко, Юрій Дьяченко, Олександр Матвійчук, Дмитро Німенко, Валентин Олецький, Євгеній Пастух, Роман Сальников, Ігор Слюсар, Дмитро Цируль, Сергій Черненко, Олександр Яковенко (всі - "Сокіл").

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «Захаров не прийшов на своє перше тренування в збірній України з хокею ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі