вівторок, 07 грудня 2010 09:49

Жадсона включили у символічну збірну Ліги Чемпіонів

Жадсона включили у символічну збірну Ліги Чемпіонів

За підсумками п'ятого туру Ліги чемпіонів, в якому донецький "Шахтар" на виїзді обіграв "Партизан", півзахисник "гірників" Жадсон увійшов до символічної збірної турніру.

Примітно, що гра Жадсона, на думку експертів, заслужила оцінки 8,3 - даний результат з усіх одинадцяти футболістів перевершив тільки захисник "Тоттенхема" Юнес Кабул (8,5).

Повністю збірна туру виглядає наступним чином:

Стів Манданда (Марсель) - Дані Алвеш (Барселона), Юнес Кабул (Тоттенхем), Альберто Родрігес (Брага), Хорді Альба (Валенсія) - Жеремі Менез (Рома), Естебан Камбьяссо (Інтер), Жадсон (Шахтар), Матьє Вальбуена ( Марсель) - Матеус (Брага), Марко Борієлло (Рома).

Нагадаємо, після виїзного матчу з "Брагою" в символічну збірну Ліги чемпіонів потрапив воротар "Шахтаря" Андрій П'ятов, а за підсумками першого та четвертого турів - капітан команди Даріо Срна.

Заключний матч групового етапу Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і португальською "Брагою" обслуговуватиме суддівська бригада з Німеччини на чолі з Феліксом Брихом.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Жадсона включили у символічну збірну Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі