четвер, 15 грудня 2011 12:28

"За виплачені Хачеріді штрафи ми могли б купити нового захисника" - Суркіс

"За виплачені Хачеріді штрафи ми могли б купити нового захисника" - Суркіс

Захисник "Динамо" Євген Хачеріді заплатить штраф за отриману червону картку у матчі Ліги Європи проти "Маккабі" (Тель-Авів). На 56-й хвилині поєдинку футболіста вилучили з поля за участь у неігровому епізоді. Хачеріді поліз розбиратися з суперником, чим викликав гнів арбітра.

На початку другого тайму за фол останньої надії з поля пішов ще один центральний захисник "Динамо" — Леандро Алмейда.

Після матчу дії Хачеріді розкритикували партнери по команді, наставник "Динамо" Юрій Сьомін та президент киян Ігор Суркіс.

"Потрібно було вигравати, але, як бачите, у команді є люди, які підставляють її у найвідповідальніший момент. Алмейда — це така справа. А Хачеріді не потрібно було туди лізти. Його оштрафують за цю червону картку, - заявив журналістам Ігор Михайлович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хачеріді вчинив неадекватно" - Сьомін

Хачеріді, напевне, не розуміє в якій команді він грає. За виплачені ним штрафи ми могли б вже купити нового толкового центрального захисника. Я не розумію, чи є у нього голова. Скільки з ним не говори, скільки не пояснюй - нічого не допомагає. Після матчу з ним говорив Шовковський, капітан команди, але складається враження, що він розмовляв зі стіною.

Крім зачіски у нього в голові нічого немає. Я не можу зрозуміти, адже він хороший гравець. Коли Женя збирається, то грає.

У тому епізоді суддя вже готувався дати червону картку футболісту "Маккабі", але він біжить розбиратися і сам заробляє вилучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Європі не пробачають того, що в чемпіонаті України" - Алієв

Молодці, що билися у меншості. Без двох гравців команда зрівняла рахунок у матчі.

З ким ми будемо прощатися у міжсезоння? Я не знаю. Поспішних рішень ми не будемо робити. Треба заспокоїтися і все зважити.

Перше місце в чемпіонаті не компенсує провал у Лізі Європи. Це два різні турніри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зіграло внічию з "Маккабі" і попрощалося з Лігою Європи

У роздягальні я привітав футболістів з Новим роком. Також вітаю зі святами наших вболівальників. Дякую їм за підтримку. Гравцям ще побажав відпочити, перш за все психологічно."

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Маккабі" закінчився внічию — 3:3. Кияни фінішували на третьому місці у групі і припинили участь у Лізі Європи.

Зараз ви читаєте новину «"За виплачені Хачеріді штрафи ми могли б купити нового захисника" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі