вівторок, 11 листопада 2008 18:27

За бій з Валуєвим Холіфілд розбагатіє на 600 тисяч доларів

46-річний американець Евандер Холіфілд за поєдинок з "тимчасовим" чемпіоном світу за версією WBA в суперважкій вазі росіянином Миколою Валуєвим отримає 600 тисяч доларів, повідомляє gazeta.ru з посиланням на ІТАР-ТАРС.

Переговори продовжувалися близько місяця і минулого тижня команда Валуєва заявила, що згодна на зустріч з Холіфілдом. Американець повідомив у вівторок, що контракт на бій буде підписаний в кінці цього тижня. Поєдинок пройде 20 грудня в Цюріху.

Холіфілд зізнався також, що не виключає продовження кар"єри і в 2010 році, хоча раніше планував піти з боксу в наступному. "Якщо Господь Бог скаже - "Я дав тобі можливість знову стати чемпіоном світу і я хочу, щоб ти продовжив", я залишуся. Мене часто питають, чому не йду? Чи роблю це ради грошей? Але у мене була ця мета ще до того, як з"явилися фінансові проблеми.

І деколи просто втомлюєшся пояснювати всім, що ти займаєшся цим не заради грошей. Це може виглядати так в даний момент, але не в цьому річ. Я знав, що отримаю ще один шанс на титульний бій, мені просто потрібно було почекати. Але я усвідомив, що мій час йде і я повинен був отримати цей шанс якнайскоріше".

Зараз ви читаєте новину «За бій з Валуєвим Холіфілд розбагатіє на 600 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі