понеділок, 10 листопада 2008 10:46

"Я поважаю Холіфілда, тому не відправлятиму його до нокауту" - Валуєв

Борис Дімітров, менеджер тимчасового чемпіона за версією WBA в суперважкій вазі Ніколая Валуєва, розповів про майбутні поєдинки боксера.

"20 грудня Микола битиметься з Холіфілдом. Він не хоче битися з "пенсіонером", але вибору не було - немає гідних суперників, - розповів Дімітров. - Якби Ніколай не вийшов у ринг 20 грудня, то нам, скоріш за все, довелося б рік чекати наступного бою. Чагаєв тягнутиме час якомога довше. Якщо і почне битися, то тільки влітку наступного року. Ми стільки чекати не можемо.

Спочатку хотіли провести бій Валуєва з поляком Голотою, який відомий тим, що він під час бою з Майком Тайсоном.... злякався і пішов з рингу. Але Голота буквально кілька днів тому програв нокаутом у першому раунді. Битися з такою "грушею" Валуєв не хоче.

Є у світі сильні боксери, які хотіли б вийти проти Ніколая. Наприклад, українець Тарас Біденко. Але він виступає від компанії Петра Коля, тому наш промоутер Уїлфрід Зауерленд не хоче ризикувати. Якщо Ніколай програє, виходить, що пояс опиниться у головного конкурента. Ось нам і шукають слабих боксерів. Звичайно, нас з Ніколаєм це не турбує".

Зі слів Дімітрова, Валуєв не посилатиме Холіфілда до нокауту.

"Бій триватиме 12 раундів, і Ніколай навмисно проведе їх від дзвінка до дзвінка. З пошани він не посилатиме Евандера в нокаут. Але, звичайно ж, виграє", - цитує менеджера "Комсомольская правда".

Зараз ви читаєте новину «"Я поважаю Холіфілда, тому не відправлятиму його до нокауту" - Валуєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі