вівторок, 08 січня 2008 18:06

За Алвеша голландський АЗ дає майже $ 30 мільйонів

Англійський "Мідлсбро" відновив спроби придбати бразильського форварда "Херенвеена" Афонсу Алвеша, збільшивши суму відступних до $ 23 млн. Як повідомляє Independent, в найближчий день бразилець повинен прибути на Туманний Альбіон для обговорення умов особистого контракту.

З іншого боку, у англійців є ще один конкурент. Голландський АЗ, який запропонував напередодні майже $ 29 млн за гравця, також чекає рішення бразильця.

Афонсо почав свої виступи в бразильському клубі "Атлетіко Мінейро". У 2002 році він перейшов в шведський "Ергрюте" з Гетеборга, а потім, в 2004 році, приєднався до "Мальме", з яким він став чемпіоном Швеції в тому ж році. По ходу сезону-2006 він був куплений голландським "Херенвеном" за $ 7,2 млн., що стало найбільшим трансфером в історії клубу з Нідерландів.

У Швеції він ставав другим бомбардиром першості впродовж двох років. У 2007 році Алвеш став кращим бомбардиром чемпіонату Нідерландів з 34 голами, що є клубним рекордом. Результат дозволив йому зайняти друге місце в суперечці за "Золоту бутсу" 2007 року.

У серпні 2007 року футболіст був близький до переходу до раменського "Сатурну", але його клуб не зміг досягти угода з агентом Алвеша.

Всього другий раз за сезон вийшовши на поле, 7 жовтня 2007 року, Афонсо забив сім м"ячів в матчі проти "Ераклеса", що стало рекордом результативності в одній грі чемпіонату Нідерландів.

Джерело:
"Євроспорт"
Зараз ви читаєте новину «За Алвеша голландський АЗ дає майже $ 30 мільйонів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі