понеділок, 23 вересня 2019 10:10

"З кожною грою почуваюся все краще і краще" - Ярмоленко прокоментував перемогу над "Манчестер Юнайтед"

"З кожною грою почуваюся все краще і краще" - Ярмоленко прокоментував перемогу над "Манчестер Юнайтед"
Андрій Ярмоленко відзначився голом у матчі проти МЮ

Півзахисник "Вест Гема" Андрій Ярмоленко поділився емоціями від перемоги команди над "Манчестер Юнайтед" у матчі 6-го туру АПЛ. Українець став автором першого гола у поєдинку та визнаний кращим гравцем зустрічі.

"Феліпе дав мені відмінний пас. Я просто пробив і вийшов гол. Моє завдання - забивати голи і робити передачі. Ви маєте бути спокійнимиі, коли граєте на цій позиції.

Я ще не на 100% у своїй найкращій формі, але з кожною грою почуваюся все краще і краще. Сподіваюся, буду грати краще і в наступній грі. Прийом уболівальників був чудовим. Відчував, ніби закінчив кар'єру тут. Всі аплодували мені, і я дуже ціную це від наших уболівальників. Вони приголомшливі", - цитує Ярмоленка офіційний сайт "Вест Гема".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ліверпуль" виявився сильнішим за "Челсі"

У нинішньому сезоні Андрій Ярмоленко провів 5 матчів за "Вест Гем", відзначившись двома голами. Нагадаємо, що більшу частину минулого сезону Андрій пропустив через травму.

Зараз ви читаєте новину «"З кожною грою почуваюся все краще і краще" - Ярмоленко прокоментував перемогу над "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі