вівторок, 10 лютого 2009 11:32

WBA відкладає бій Валуєва і Чагаєва

Автор: boxnews.com.ua
 
Двобій російського боксера-важкоатлета Ніколая Валуєва з Русланом Чагаєвим із узбекистану може бути відкладений до осені 2009 року. Раніше передбачалося, що бій відбудеться до 26 червня, проте (Всесвітня боксерська асоціація) вирішила перенести поєдинок. Про це менеджер Валуєва Борис Дімітров заявив в інтерв"ю газеті "Спорт день за днем".

Зі слів Дімітрова, WBA пояснює своє рішення тим, що у разі серйозної травми або якихось інших причин Чагаєв має право наполягти на перенесенні бою. Дімітров відзначив, що промоутер Чагаєва Клаус-Петер Коль має великий вплив у WBA. За словами менеджера Валуєва, Коль може скористатися цим впливом, щоб перенести бій. Дімітров підкреслив, що перенесення двобою "категорично не влаштовує" Валуєва.

У квітні 2007 року Чагаєв переміг Валуєва та став чемпіоном світу WBA. У лютому 2008 року Валуєв став офіційним претендентом на цей титул, але його бій з Чагаєвим двічі зривався через травм узбецького боксера. У липні 2008 року WBA надала Чагаєву статус "тимчасово недіючого чемпіона" (champion in recess), а титул чемпіона WBA отримав Валуєв, який переміг американця Джона Руїса. WBA гарантувала Чагаєву, що його бій з Валуєвим відбудеться до 26 червня 2009 року, - повідомляє "Лента.ру".

Валуєв провів свій останній бій у грудні 2008 року. Росіянин переміг зі очками американця Евандера Холіфілда. Чагаєв 7 лютого 2009 року зустрівся на рингу з костариканцем Карлом Девісом Драмондом. Бій, зупинили після шостого раунду через розсічення у узбецького боксера, завершився перемогою Чагаєва.

Зараз ви читаєте новину «WBA відкладає бій Валуєва і Чагаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі