пʼятниця, 06 лютого 2009 16:16

"Для Кличків я більший конкурент, ніж Валуєв" - скромно заявив Чагаєв

"Для Кличків я більший конкурент, ніж Валуєв" - скромно заявив Чагаєв

Напередодні завтрашнього бою проти костариканця Карла Драммонда, чемпіон світу "у відпустці" і надважкій вазі за версією WBA узбек Руслан Чагаєв в інтерв"ю торкнувся, зокрема, теми можливої в майбутньому зустрічі з братами Кличками.

- Зараз ведеться багато розмов про поєдинок одного з братів Кличків з Миколою Валуєвим. Але ж діючим чемпіоном світу за версією WBA є ви. Не образливо, що про вас, якщо можна так сказати, забули кращі тяжі планети?

- Ні, можливо вони бачать в мені більшого конкурента, ніж Микола, - сказав боксер в інтерв"ю www.championat.ru. - Але, повірте, я змушу про себе говорити після двох поєдинків: з Драммондом і Валуєвим. Можливо, тоді брати Клички зрозуміють, що я сильніший за Валуєва і потрібно боксувати за титул абсолютного чемпіона світу саме зі мною.

- Володимир Кличко вже заявив, що з вами буде простіше домовитися.

- Тим краще для мене.

У 1997 році Руслан завоював золоту медаль на чемпіонаті світу з боксу серед любителів, перемігши у фіналі кубинського боксера Фелікса Савона, але згодом був дискваліфікований як професійний боксер. Руслану привласнені почесні звання "Заслужений спортсмен Республіки Узбекистан" і "Узбекистон іфтіхорі".

14 квітня 2007 року, він провів обов"язковий бій за звання чемпіона світу за версією WBA з Миколою Валуєвим. У цьому поєдинку Руслан завоював титул чемпіона світу отримавши перемогу за очками 114-114, 115-113, 117-111. До цього бою Валуєв жодного разу не програвав.

Чагаєв проживає і тренується в Гамбурзі. Тренер: Міхаель Тімм (нім. Michаel Timm). Одружений, виховує сина.

За матеріалами proboxing.com.ua, wikipedia

Зараз ви читаєте новину «"Для Кличків я більший конкурент, ніж Валуєв" - скромно заявив Чагаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі