четвер, 05 лютого 2009 18:04

Котельник сумнівається в силі суперника

Львів"янин Андрій Котельник, 31 рік, у суботу, 7 лютого, проведе другий захист титулу чемпіона світу за версією WBA у вазі до 63,5 кг проти аргентинця Маркоса Майдани. Бій транслюватиме телеканал "Мегаспорт", починаючи з 22.00.

У 25-річного Майдани, на прізвисько "El Chino" ("китаєць"), унікальний послужний список: 25 боїв — 25 перемог, з яких 24 нокаутом. Фахівці називають Майдану великою надією аргентинського боксу. Це не особливо турбує Котельника.

— Я із сумнівом ставлюся до такої переможної серії, — говорить українець. — Майдані просто не дозволяли битися з дійсно гідними суперниками.

І Котельник, і Майдана провели більш як двомісячні підготовчі збори. Чемпіон розпочав підготовку у Львові та продовжив у німецькому Гамбурзі. Майдана готувався в Аргентині. 29 січня на прес-конференції в Буенос-Айресі він розповів про тактику на бій.

— Я збираюся скорочувати дистанцію, постійно тиснути. Готовий до будь-якої тактики Котельника. Я слідуватиму за ним, поки не зловлю на удар, — переконаний аргентинець.

Фахівці відзначають, що вирішальним у цьому поєдинку може стати досвід 12-раундових боїв. А їх Котельник провів дев"ять. Натомість Майдана лише одного разу виходив на восьмий раунд. На користь українця також краща техніка і вища швидкість. Є шанс і в Майдани, адже, як відомо, "у панчера завжди є шанс".

29 січня Майдана разом зі своїм наставником — венесуельцем Рафаелем Льєндо —  вирушив до Європи. 12 годин летіли з Буенос-Айреса до Парижа. Звідти півтори години — в Гамбург. Ще три години на автомобілі — і вони в Ростоку. 3 лютого в Росток прибули рідні та друзі Майдани, а також його менеджер Маріо Маргоссян. Найбільше непокоїть команду Майдани — мінусова температура в Німеччині. В Аргентині нині +30. У зв"язку з цим майже не виходять із готелю.

Зараз ви читаєте новину «Котельник сумнівається в силі суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі