середа, 08 червня 2011 18:14

"Всі гравці знаходяться у відмінній формі" - Яковенко

"Всі гравці знаходяться у відмінній формі" - Яковенко

Напередодні від'їзду до Данії на фінальну частину Євро-2011 наставник молодіжної збірної України Павло Яковенко спільно з провідними гравцями нашої команди Ярославом Ракицьким, Євгеном Коноплянкою і Тарасом Степаненко розповів про цілі "синьо-жовтої" дружини на європейському форумі і готовності виконавців.

Павло Яковенко, головний тренер молодіжної збірної України:

- Ми вивчили суперників досить докладно. Усі команди у нас непрості. Відзначимо збірні Чехії й Англії, які досить рівно пройшли відбір і показали дуже надійну і стабільну гру. У збірній Англії багато гравців виступають в основних складах своїх клубів у Прем'єр-лізі. Не можна не відзначити команду Іспанії, яка володіє дуже сильним складом, виступаючим в найсильнішій лізі світу. Це факт. Усі команди в нашій групі ставлять перед собою найвищі завдання, але ми постараємося їх випередити і пройти далі.

На жаль, нам не вдалося знайти суперників за віком для контрольних матчів, тому довелося грати з різними аматорськими колективами та командами першої ліги. Підготовкою до Євро я задоволений і вважаю, що всі гравці знаходяться у відмінній формі. Ми грали з усіма командами з паралельної групи Євро-2011 окрім Білорусі, але ми зараз не думаємо про інших суперників. У нас є перша гра з Чехією і на даний момент ми готуємося саме до неї. Зі стартовим складом я ще не визначився, визначуся безпосередньо перед грою.

Ми знаємо свою силу і намагаємося не звертати уваги на те, що нас називають фаворитами чемпіонату. Головне - показати свою гру і добитися гідного результату. Сьогодні ввечері у нас відбудеться відкрите тренування команди. Завтра з командою зустрінеться президент ФФУ Григорій Суркіс.

- Питання Тарасу Степаненко. Тарас, в яких фізичних кондиціях ти зараз знаходишся?

- Я багато пропустив через травму, але з 31 числа я тренуюся в загальній групі, зіграв дві гри і відчуваю себе добре. Чи потраплю я до складу збірної на Євро - вирішувати тільки тренеру. Він краще знає про мою готовность.

Зараз ви читаєте новину «"Всі гравці знаходяться у відмінній формі" - Яковенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі