вівторок, 06 серпня 2019 09:10

"Все на високому рівні" - екс-суперник Ломаченка спрогнозував результат нового бою

"Все на високому рівні" - екс-суперник Ломаченка спрогнозував результат нового бою
Ломаченко битиметься з Кемпбеллом 31 серпня в Лондоні. Фото:i.eurosport.com

Можливості перемоги британського боксера Люка Кемпбелла над українцем Василем Ломаченком у поєдинку за чемпіонські титули спрогнозував інший британський боксер Ентоні Кролла.

Він вважає, що перемогти Ломаченка майже неможливо, хоча Кемпбеллу й вдасться стримати стартовий натиск, пише Sky Sports.

"Я думаю, що Ломаченко боксер без слабких місць. Швидкість, захист – все на високому рівні. Він б'є сильніше, ніж ви очікуєте. Він дуже добре розподіляє силу і настільки розумний, що прораховує своїх візаві" - розповів колишній суперник Ломаченка Ентоні Кролла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик розповів про спаринг із Ломаченком

Він назвав українця майже непереможним.

"Я впевнений, що Ломаченко - найсерйозніше випробування в боксі. Я зрозумів це на власному досвіді. Я думаю, що з точки зору стилю у Кемпбелла більш відповідний набір інструментів, ніж у мене. Мені здається, що у перших трьох раундах або близько того у нього будуть успішні моменти. Я передбачаю, що він протримається довго, але у певний момент бою Ломаченко його зловить" - сказав британець.

Ломаченко битиметься з Кемпбеллом 31 серпня в Лондоні.

Чемпіон світу за версіями WBA і WBO у легкій вазі Василь Ломаченко розповів про те, як би діяв у рингу з одним із кращих боксерів світу Тайсоном Ф'юрі, якщо раптом такий бій відбувся б.

Зараз ви читаєте новину «"Все на високому рівні" - екс-суперник Ломаченка спрогнозував результат нового бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі