вівторок, 24 лютого 2015 12:38

Всі конфедерації підтримують проведення Кубка світу-2022 взимку

Всі конфедерації підтримують проведення Кубка світу-2022 взимку
arabianbusiness.com

Пропозицію провести Кубок світу з футболу 2022 року в Катарі у листопаді-грудні підтримують всі шість конфедерацій, повідомляється в прес-релізі Міжнародної федерації футболу (ФІФА).

У вівторок у Досі на засіданні робочої групи КС-2022 було запропоновано провести турнір у листопаді-грудні через аномальну спеку у Катарі в літній період. Пропоновані дати мають повну підтримку всіх шести конфедерацій, тепер вони будуть обговорюватися на виконкомі ФІФА 19 і 20 березня.

"Ми раді, що після ретельного розгляду різних думок і детального обговорення з усіма учасниками, ми прийняли краще рішення за календарем міжнародних матчів в 2018-2024 роках. Це було нелегке завдання, і я хотів би подякувати всім членам футбольної спільноти за їх продуктивну роботу і пропозиції, які допомогли знайти найбільш правильні рішення", - сказав президент Азіатської конфедерації футболу шейх Сальман бен Ібрахім аль-Халіфа.

У свою чергу, кореспондент "Бі-бі-сі" Річард Конвей у своєму мікроблозі у Twitter повідомив, що Кубок світу в Катарі пройде з 26 листопада по 23 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Всі конфедерації підтримують проведення Кубка світу-2022 взимку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі