пʼятниця, 05 вересня 2008 08:29

Воротар забив гол з 80 метрів

Плідний тиждень видався в українській першості - відразу два курйозні м"ячі! У першій лізі футболіст "Кримтеплиці" Роман Войнаровський відрізнився вже на 4-ій (!) секунді зустрічі, а в поєдинку другої ліги групи "А" між командами "Едність" (Плиски) та "Дніпро" (Черкаси) у складі гостей результативного удару завдав голкіпер Євгеній ДЕЙНЕКО.

- Крім того, що гол у ворота пліськовської "Едності" був рідкісним за красотою та курйозним, він став ще і переможним. Нагадайте, як же ви забили гол своєму візаві по амплуа?
- Хвилині на 15-ій господарі поля провели атаку, в ході якої пройшла довга передача. Я вирішив підстрахувати захисників і нейтралізувати пас: прийняв м"яч на груди і, не давши йому опуститися, виніс вперед. Зізнаюся, бив на своїх нападників за спину захисникам. М"яч ударився об землю і, перелетівши через воротаря суперника, опинився в сітці. Так рахунок став 0:1 в нашу користь.

- Завданий удар, судячи з усього, подолав відстань, більш ніж пристойну?
- Пробивав метрів з двох-трьох від лінії нашої штрафної площі, а це приблизно 80 метрів.

- Погодні умови сприяли диво-голу?
- Під час матчу лив дощ, а також дув сильний вітер, який і допоміг мені забити.

"Sport.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «Воротар забив гол з 80 метрів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі