середа, 14 липня 2010 15:24

Восьминіг Пауль отримав запрошення брати участь в Битві екстрасенсів

Восьминіг Пауль отримав запрошення брати участь в Битві екстрасенсів

Продюсери російського телеканалу ТНТ направили в океанаріум німецького Оберхаузена запит про можливість участі восьминога-оракула Пауля у новому сезоні програми "Битва екстрасенсів".

Співробітники ТНТ висловили бажання, щоб молюск, який став популярним, взяв участь в десятому, ювілейному сезоні програми, метою якої є пошук найбільш сильного екстрасенса. В даний час відбувається кастинг учасників майбутнього циклу передач.

В тому випадку, якщо співробітники німецького океанаріуму погодяться привезти Пауля до Росії на зйомки Битви екстрасенсів, керівники проекту нададуть молюскові-оракулу комфортні умови проживання, а саме: великий акваріум з підігрівом, підсвіткою та п"ятьма видами водоростей.

Поки відповіді від представників океанаріуму Оберхаузена продюсери ТНТ не отримали. Тим часом, як повідомлялося раніше, співробітники парку, в якому живе Пауль, вже зробили офіційну заяву про те, що восьминіг-оракул йде на пенсію і припиняє передбачати майбутнє.

Восьминіг Пауль прославився завдяки тому, що вірно передбачив результати усіх матчів ЧС-2010 з футболу за участю збірної Німеччини, а також результат фінальної зустрічі. Після завершення першості планети з футболу восьминогові запропонували взяти участь у зйомках реклами, а також змінити місце проживання і побувати на кулінарному фестивалі.

Битва екстрасенсів виходить на телеканалі ТНТ вже кілька років. Основою програми стала концепція аналогічної програми британського виробництва - Britain"s Psychic Challenge. Учасниками російської версії передачі стають люди, які стверджують, що вони володіють екстрасенсорними здібностями. Ведучі програми дають їм різні завдання, за підсумками яких хтось з учасників шоу продовжує боротьбу, а хтось вибуває. Переможця визначають глядачі шляхом голосування.

Аналогічна програма під такою ж назвою виходить в Україні на телеканалі СТБ.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Восьминіг Пауль отримав запрошення брати участь в Битві екстрасенсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі