вівторок, 24 квітня 2012 16:15

"Ворскла" попрощається з трьома ветеранами і дасть їм гроші на машини

"Ворскла" попрощається з трьома ветеранами і дасть їм гроші на машини
Василь Сачко залишиться працювати з молоддю "Ворскли". Фото: isport.ua

Після завершення сезону полтавську "Ворсклу" залишать відразу три ветерани.

"10-го травня у трьох гравців закінчуються контракти, і ми з ними будемо прощатися - це Вася Сачко, Сергій Величко і Діма Єсін. Керівництво ввело такий пункт до статуту клубу, що футболісти, які зробили внесок у завоювання Кубка України, отримують суму на придбання автомобіля класу "люкс", - заявив головний тренер "Ворскли" Микола Павлов.

"Сачко, до речі, залишиться працювати в клубі. Створюється команда U-19, де він буде помічником у Саші Омельчука, який свого часу теж багато зробив для полтавського футболу".

"Чому Сачко вирішив повісити бутси на цвях? Ми багато спілкувалися на цю тему. А зараз у нас з'явилася молодь, якій потрібно давати проявляти себе - Баранник, Будник. Ось виходячи з цього так і вирішили".

Нагадаємо, після 28 турів чемпіонату країни "Ворскла" займає 8 місце, маючи в активі 33 очки. В останньому матчі полтавчани зіграли внічию з "Зорею" (2:2).

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" попрощається з трьома ветеранами і дасть їм гроші на машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі