понеділок, 14 травня 2012 17:23

Воронін вирішив піти з "Динамо"

Воронін вирішив піти з "Динамо"
Андрій Воронін остаточно вирішив піти з "Динамо". Фото: fcdynamo.ru

Нападник московського "Динамо" Андрій Воронін заявив, що ініціював переговори з керівництвом клубу про розірвання контракту

Про це повідомляє "Cissoccer". "У моїй кар'єрі мені довелося пограти з зірками світового рівня в провідних лігах Європи - в бундеслізі і англійській Прем'єр-лізі, пограти на чемпіонаті світу, в Лізі чемпіонів. Я працював з багатьма тренерами в різних клубах і збірній Україні, якось вписувався в їх тактику. Думаю, маю право стверджувати, що трохи розбираюся у футболі і всьому, що його оточує. У мене склалася цілком певна думка про ситуацію в московському "Динамо".

Я прийняв рішення і не поміняю його. Хоча мій контракт з клубом дійсний ще два роки, я попросив мого менеджера узгодити з керівництвом "Динамо" умови його розірвання.

Так, я вирішив залишити "Динамо" і сподіваюся, що керівництво піде мені в цьому назустріч. Думаю, уболівальникам не в чому мене дорікнути. Я повністю віддавався клубу, грав у ньому з душею, інакше я не вмію, і саме тому вирішив змінити клуб", - заявив Воронін.

Нагадаємо, що Воронін перейшов у "Динамо" в 2010 році. Минулого літа Воронін продовжив контракт з клубом до 2014 року і став одним з двох найбільш високооплачуваних футболістів команди разом з Кевіном Кураньї.

Зараз ви читаєте новину «Воронін вирішив піти з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі