понеділок, 12 грудня 2011 10:43

Волосожар програла Савченко "золото" Гран-прі з фігурного катання
6

Фото: Reuters

У ніч на 12 грудня у Квебеку завершився Гран-прі з фігурного катання. У турнірі спортивних пар колишня українка Тетяна Волосожар і росіянин Максим Траньков виграли срібло.

У змаганнях спортивних пар російський дует поступився лише чинним чемпіонам світу та Європи Альоні Савченко і Робіну Шолкови з Німеччини. Волосожар і Траньков програли німцям всього 0,18 бала.

У жіночому одиночному катанні перемогу здобула триразова чемпіонка Європи Кароліна Костнер з Італії. Другою стала японка Акіко Судзукі, третьою - росіянка Альона Леонова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волосожар отримала право виступати за Росію

У турнірі чоловіків-одиночників золото завоював чемпіон світу 2011 року канадець Патрік Чан, срібло - чемпіон світу 2010 року японець Дайсуке Такахасі, бронзу - іспанець Хав'єр Фернандес.

У танцях на льоду перше місце зайняли діючі чемпіони світу, віце-чемпіони Олімпіади-2010 Меріл Девіс і Чарлі Вайт із США. Другими стали чемпіони Ванкувера-2010 і чемпіони світу 2010 року канадці Тесса Вірту і Скотт Мойр, третіми - діючі чемпіони Європи Наталі Пешала і Фабіан Бурза з Франції.

Зараз ви читаєте новину «Волосожар програла Савченко "золото" Гран-прі з фігурного катання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі