пʼятниця, 20 листопада 2009 14:58

Володимир Кличко розповів про гольф і квитки на бій брата

Володимир Кличко розповів про гольф і квитки на бій брата

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF / IBO / WBO Володимир Кличко розповів про те, що всі квитки на бій його брата Віталія з американцем Кевіном Джонсоном продані.

"12 грудня у Віталія буде вільне відстоювання титулу. Суперник у нього серйозний, знаходиться в топ-10 рейтингу WBC. Американець Кевін Джонсон, так само як і його співвітчизник Кріс Арреола, не мав поразок у своїй професійній кар"єрі. Обидва гарні бійці, які володіють хорошими послужним списком боїв ".

"Віталій перебуває у чудовій формі, тому тривалої паузи він робити не захотів. Я вчинив би так само, тим більше що у нас з"явилася можливість провести поєдинок у Швейцарії, де ще ні один з братів Кличко не виходив на ринг. У цьому родзинка майбутнього бою. А про інтерес до нього говорить те, що місця на PostFinance-Arena були розпродані протягом першого тижня з моменту надходження квитків у продаж ", - розповів Володимир в інтерв"ю своєму офіційному сайту.

Також Володимир підтримав офіційну заявку Німеччини на проведення міжнародного турніру з гольфу Ryder Cup-2018.

"Більша частина моїх спортивних перемог пов"язана з Німеччиною, тут у мене багато друзів і шанувальників боксу. Тому для мене велика честь підтримати прагнення німецької сторони отримати право на проведення турніру з гольфу. Як боксер я перебуваю на найвищому щаблі, але сумніваюся, що зможу досягти такого рівня і в гольфі "

Сайт братів Кличків

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко розповів про гольф і квитки на бій брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі