вівторок, 09 квітня 2019 15:30

Володар Золотого М'яча попрохав Луческу не порівнювати себе із Лобановським

Володар Золотого М'яча попрохав Луческу не порівнювати себе із Лобановським
Ігор Бєланов

Ігор Бєланов під час процедури жеребкування півфіналу Кубка України звернувся до мірчі Луческу:

- Хотів би попрохати Мірчу Луческу про те, щоб він не висловлювався про Валерія Лобановського – про людину, якої вже немає з нами, яка створювала історію. При всій повазі до Луческу – це не робить йому честі. Говорити, хто краще, а хто гірше – це неправильно. Це неповага до нашого тренера.

Можна вигравати що завгодно, робити все, що хочеш, але водночас треба розуміти, що Лобановського в нас цінують, пам'ятають, поважають. Це не Валерій Васильович сам себе виніс на цю позицію рейтингу, це – визнання від France Football. Це не робить Луческу честі, – зауважив Ігор Беланов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу розкритикував роботу Лобановського

Нагадємо, що Луческу здивувався і визнав несправедливим рейтинг найкращих тренерів в історії футболу, сформований авторитетним виданням France Football. У відповідності до цього рейтингу, Валерій Лобановський посів шосту сходинку, в той час як Луческу обійняв місце в п'ятому десятку.

Зараз ви читаєте новину «Володар Золотого М'яча попрохав Луческу не порівнювати себе із Лобановським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі