середа, 29 травня 2013 08:41

Володар Кубка Стенлі вийшов у півфінал плей-офф

Володар Кубка Стенлі вийшов у півфінал плей-офф
Визначилися вже троє півфіналістів Кубка Стенлі ФОТО: rsport.ru

Чинний володар Кубка Стенлі "Лос-Анджелес Кінгс" вийшов у півфінал поточного розіграшу плей-офф. Про це повідомляє офіційний сайт НХЛ.

У ніч на 29 травня за московським часом "Кінгс" обіграли "Сан-Хосе Шаркс" у сьомому матчі серії. У першому періоді глядачі закинутих шайб не побачили, а в другій 20-хвилинці хокеїсти "Лос-Анджелеса" двічі вразили ворота суперника - дублем відзначився Джастін Вільямс. Захисник "Кінгс" В'ячеслав Войнов відзначився двома гольовими передачами. На початку третього періоду Ден Бойл скоротив різницю у рахунку, але на більше "Шаркс" не вистачило.

Войнов був визнаний третьою зіркою дня. Другою став голкіпер Кінгс Джонатан Куік, який відбив 25 кидків по своїх воротах. Автор двох закинутих шайб Джастін Вільямс був визнаний першою зіркою дня.

У півфіналі "Лос-Анджелес" зіграє з переможцем пари "Детройт Ред Вінгс" - "Чикаго Блекхокс". Після шести ігор рахунок в серії рівний - 3:3.

В іншому півфіналі зустрінуться "Піттбсург Пінгвінс" і "Бостон Брюінс".

Зараз ви читаєте новину «Володар Кубка Стенлі вийшов у півфінал плей-офф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі