пʼятниця, 23 лютого 2018 11:09

Володимир Кличко переміг росіянина і першим об'єднав титули

Володимир Кличко переміг росіянина і першим об'єднав титули
Володимир Кличко провів 69 боїв на професійному ринзі. 64 перемоги, 5 поразок

Десять років тому Володимир Кличко першим з українських боксерів об'єднав два титули. 23 лютого 2008 року на арені "Madison Square Garden" в Нью-Йорку, США, переміг за одноголосним рішенням російського боксера Султана Ібрагімова. До свого титулу IBF додав пояс суперника – за версією WBO.

Володимир особливо не ризикував. Султан діяв надто обережно, намагався "вижити" з мінімальними втратами. Судді віддали перемогу українцеві з різницею від шести до дев'яти очок. Бій вийшов нудним. Після такого виступу в США Кличко-молодший повернувся тільки у 2015 році – на тій же арені переміг за очками ще одного американця Браянта Дженнінгса. Поєдинок вийшов також не надто видовищним.

Другим українцем, хто об'єднав титули, став Олександр Усик. 27 січня 2018 року у півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії він став володарем поясів WBO і WBC у першій важкій вазі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Кличко провів найскандальніший бій

Після поразки від Кличка Ібрагімов у ринг так і не виходив. Поразка від українця стала першою і єдиною у кар'єрі росіянина. Володимир правив у надважкому дивізіоні ще понад сім років.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко переміг росіянина і першим об'єднав титули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі