пʼятниця, 24 липня 2009 12:47

Володимир Кличко обізвав Хея боягузом

Володимир Кличко обізвав Хея боягузом

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко назвав боягузом британця Девіда Хея, який відмовився від бою з Віталієм Кличком заради поєдинку з росіянином Миколою Валуєвим. Кличко заявив, що Хей довго ображав його і брата, але перед виходом на ринг втік.

Українець назвав Хея "маленьким недосвідченим хлопчиком, який боїться власної хоробрості". За словами Кличка-молодшого, він не сумнівається, що його брат нокаутував би британця протягом перших чотирьох раундів. За інформацією німецьких і американських ЗМІ, бій Віталій Кличко - Девід Хей повинен був відбутися 12 вересня у Франкфурті.

Проте 23 липня британець спростував цю інформацію і оголосив про підписання контракту на поєдинок з Валуєвим. Пізніше росіянин підтвердив, що він проведе бій з Хеєм 7 листопада 2009 року в одному з міст Німеччини.

Британець пояснив вихід з переговорів з Віталієм Кличком тим, що йому пропонували неприйнятні умови. Проте менеджер українських братів Бернд Бенте заявив, що умови контракту були такими ж, як в договорі на бій з Володимиром Кличкои, підписаним Хеєм навесні цього року.

Поєдинок британця з Кличко-молодшим повинен був відбутися 20 червня в німецькому Гельзенкірхені, проте 3 червня Хей відмовився виходити на ринг, пославшись на травму спини. Як відзначає інтернет-видання boxingscene.com, можливо у британця не було травми, а його відмова пояснюється фінансовими проблемами телеканалу Setanta. У той час канал володів правами на трансляції боїв Хея.

23 липня Валуєв заявив, що переговори про бій з британським боксером почалися тільки тоді, коли Хей дав зрозуміти, що він не зустрічатиметься з Віталієм Кличком. Проте 24 липня газета "Советский Спорт" опублікувала інтерв"ю з менеджером Валуєва Борисом Дімітровим, який сказав, що промоутери росіянина вийшли на представників Хея в розпал переговорів про організацію бою британця з Кличком.

За матеріалами fightnews.com, Лента

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко обізвав Хея боягузом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі