пʼятниця, 29 січня 2010 18:03

Віталія Кличка названо "Чемпіоном світу 2009 року"

Віталія Кличка названо "Чемпіоном світу 2009 року"

Всесвітня боксерська рада (WBC) оголосила список боксерів, які стали володарями почесних звань цієї організації за підсумками 2009 року.

"Боксером року" був визнаний чемпіон світу в семи вагових категоріях Менні Пакьяо, який став у результаті перемоги над Мігелем Котто першим в історії володарем діамантового чемпіонського поясу цієї організації.

Звання "Чемпіон світу 2009 року" здобув володар титулу WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко, який був відзначений за свою активність: в минулому році він провів три захисти, що надзвичайно багато для суперважкої ваги: Востаннє таке траплялося в 2000 році, коли Леннокс Льюїс також захистив свій титул WBC тричі протягом року.

Нагороду "Повернення року" отримав Флойд Мейвезер-молодший, "Відкриттям року" був названий Сауль Альварес. Володарі почесних звань визначалися голосуванням співробітників WBC, журналістів і любителів боксу (які голосували на сайті організації). Офіційне вручення нагород відбудеться в лютому на спеціальній церемонії, час і місце проведення якої поки не визначені.

turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Віталія Кличка названо "Чемпіоном світу 2009 року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі