середа, 14 серпня 2013 08:53

Віталій Кличко не вийде на ринг до 2014 року через травму

Віталій Кличко не вийде на ринг до 2014 року через травму
Кличко зустрівся з президентом WBC Хосе Сулейманом ФОТО: rupor.od.ua

Українець Віталій Кличко, який є чинним чемпіоном світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC), через травму правої кисті повернеться на ринг не раніше початку 2014 року, повідомила прес-служба WBC у своєму мікроблозі в Twitter.

Володар поясу WBC Кличко-старший востаннє виходив на ринг у вересні 2012 року в Москві, коли нокаутував Мануеля Чарра. Обов'язковим претендентом на бій з Віталієм Кличко є канадець Бермейн Стіверн, який здобув 23 перемоги (20 нокаутом), один раз програв і один бій звів унічию.

На цьому тижні Віталій Кличко спеціально зустрівся з президентом WBC Хосе Сулейманом, щоб обговорити ситуацію із захистом його титулу, повідомляється на офіційному сайті організації. Українець сподівається, що фізіотерапевтичні процедури допоможуть травмованій руці. Також він підкреслив, що не зможе боксувати зі Стіверном у зазначений раніше термін.

Кличко пояснив, що збирається продовжити участь у політиці України, а також збирається балотуватися на посаду президента своєї країни в 2015 році. Він підкреслив, що бокс в значній мірі допоміг йому підготуватися до іншого життя, в якій, як і в спорті, важлива стратегія, робота, дисципліна, чесність і відданість команді.

42-річний Кличко зазначив, що все ще відчуває себе в бойовій формі, і незважаючи на вік, поки не збирається завершувати спортивну кар'єру, але коли прийде час, він оголосить про своє рішення.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко не вийде на ринг до 2014 року через травму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі