четвер, 17 березня 2011 09:45

"Вірю, що нам вдасться забити "Динамо" три м'ячі" - Манчіні

"Вірю, що нам вдасться забити "Динамо" три м'ячі" - Манчіні

Головний тренер "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні поговорив про майбутній матч з київським "Динамо".

"Цілком можливо, зможе зіграти Мілнер, який тренувався останній тиждень, правда почне матч на лаві запасних. Сподіваюся, що після матчу з "Рідінгом" не виникне проблем у де Йонга, оскільки на останніх хвилинах він відчув біль в щиколотці.

Також вже чотири дні тренується з командою Адам Джонсон, але до майбутнього матчу напевно готовий не буде. Це дуже важливі футболісти для нас - наприклад, Джонсон може поодинці вирішити результат поєдинку, а Мілнер є універсальним футболістом і може закрити будь-яку позицію на полі", - говорить Манчіні.

"Ми повинні зі стартовим свистком атакувати і забивати, забивати, забивати. Необхідно продемонструвати свою гру, і не важливо, коли будуть влітати м'ячі у ворота "Динамо", - на 5-й або на 30-й хвилині. Суперник буде грати на контратаках , і ми повинні приділити особливу увагу цьому компоненту.

Я вірю, що нам вдасться забити "Динамо" три м'ячі і при цьому не пропустити у свої. Це футбол, і може трапитися все, що завгодно.

Правда, хочу відмітити, що у разі виходу в чвертьфінал Ліги Європи, після паузи, пов'язаної з матчами збірних, нам знову доведеться грати через кожні три дні. Це справді велика проблема, оскільки в моєму розпорядженні не так багато футболістів, як, приміром, у "Челсі" чи "Манчестер Юнайтед", - додав тренер.

"Дуже важливо, що наші вболівальники будуть поруч з нами, як це було в матчі з "Рідінгом". Їх підтримка дуже важлива для нас. Ми повинні виграти, і я впевнений, що у нас будуть для цього шанси", - завершив тренер "Манчестер Сіті".

Зазначимо, матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи "Манчестер Сіті" - "Динамо" відбудеться 17 березня в Манчестері, початок поєдинку о 20:00. Трансляція на каналах ICTV, Спорт 1 і НТВ + Футбол.

Зараз ви читаєте новину «"Вірю, що нам вдасться забити "Динамо" три м'ячі" - Манчіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі