вівторок, 15 березня 2011 09:37

Після "Манчестер Сіті" "Динамо" вирушить у Дніпропетровськ

Після "Манчестер Сіті" "Динамо" вирушить у Дніпропетровськ

У понеділок в обід динамівці провели на базі в Конча-Заспі відновлювальні процедури. Наступний раз гравці і тренери зберуться разом у вівторок вранці.

Опівдні у команди тренування, а на 17:00 запланований виліт до Манчестера. Мабуть, вперше за останній час "Динамо" з Києва на єврокубковий поєдинок відправляється за два дні до його початку.

У середу ввечері підопічні Юрія Сьоміна проведуть традиційне передматчеве тренування на полі майбутнього бою, стадіоні "Сіті оф Манчестер". Перед її початком Юрій Павлович і один з гравців команди дадуть відповідь на питання журналістів в рамках регламентної прес-конференції.

Апофеозом перебування "Динамо" в Англії стане четвер. Днем динамівці проведуть коротку розминку, а о 18:00 (за місцевим часом, 20:00 за Києвом) битимуться на стадіоні "Сіті оф Манчестер" з "Манчестер Сіті". По закінченню матчу гравці і тренери повертаються в готель.

У п'ятницю вранці запланована пробіжка, а після обіду з аеропорту Манчестера динамівці вилетять до Дніпропетровська. Таким чином, не повертаючись до Києва тренерський штаб вирішив оптимізувати пересування команди на виїзди до Манчестера і Дніпропетровська, давши гравцям більше часу на відпочинок і відновлення.

У суботу в місті на Дніпрі у "Динамо" тренування, а в неділю о 15:00 на "Дніпро-Арені" буде дано старт поєдинку "Дніпро" - "Динамо".

Нагадаємо, в Києві "Динамо" перемогло "Манчестер Сіті" з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «Після "Манчестер Сіті" "Динамо" вирушить у Дніпропетровськ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі