субота, 15 вересня 2007 15:25

Вірастюк знову став "найсильнішою людиною світу"

Перемогою українця завершилося у Південній Кореї головне змагання стронгменівського сезону – індивідуальний чемпіонат світу, повідомляє sport.com.ua.

У другий день фіналу Василь Вірастюк довершив справу, розпочату напередодні. Перемігши у п"ятницю у двох вправах, Вірастюк забезпечив собі впевнене лідерство. У суботу ж українець розважливо розрахував сили, постійно тримаючи на дистанції головних конкурентів – литовця Жидрунаса Савіцкаса та росіянина Михайла Кокляєва, котрі провалили перший фінальний день. А в заключній вправі фіналу – естафеті,  Вірастюк поставив масний знак оклику, в очній дуелі здолавши Кокляєва і показавши найкращий час з усіх фіналістів.

Випередивши найближчого переслідувача у загальному заліку на 5 очок, Василь Вірастюк вдруге здобув титул чемпіона світу і "Найсильнішої людини планети"! Чемпіон повертається з Південної Кореї до України у вівторок вранці.


Зараз ви читаєте новину «Вірастюк знову став "найсильнішою людиною світу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі