середа, 08 серпня 2012 15:50

Вільна боротьба. Мерлені та Остапчук успішно подолали стартові етапи

Вільна боротьба. Мерлені та Остапчук успішно подолали стартові етапи
Мерлені вирвала путівку в чвертьфінал. Фото: ap.com

У середу, 8 серпня, на Олімпіаді почалися змагання у вільників. В бій вступила Олімпійська чемпіонка Афін Ірина Мерлені, яка повернулася на Олімпіаду після народження сина.

Українка почала сутичку не дуже активно. Її суперниця кореянка Кім Хюн Джо діяла сміливо і напористо. В дебюті сутички вона змогла виштовхати Мерлені за межі килима, заробивши бал.

Мерлені взяла себе в руки й зуміла опустити суперницю на килим, також отримавши очко. Оскільки її активна дія була останньою в періоді, судді віддали перемогу українці.

У другому раунді Мерлені підтвердила свій статус - захопила ногу кореянки, повалила її на килим і виконала два накати, повівши 4:0.

Як підсумок - перемога Мерлені. У наступній стадії українка побореться з Каріпою Кастільо з Венесуели.

У ваговій категорії до 63 кг інша українка, Юлія Остапчук, зустрічалася зі спортсменкою з Казахстану Оленою Шалигіною. Програвши перший період 2:0, Остапчук почала з пропущеного прийому і в другому. Але під кінець другого раунду українці вдалося переломити хід поєдинку і укласти суперницю на лопатки, перемігши із загальним рахунком 0:5.

Наступною суперницею Остапчук стане переможниця пари Жакіра Франциско Мендонка (Гвінея-Біссау) / Маріанна Шаштін (Угорщина).

Зараз ви читаєте новину «Вільна боротьба. Мерлені та Остапчук успішно подолали стартові етапи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі