середа, 20 червня 2012 18:24

Віктор Кашшаї більше не судитиме матчі Євро-2012

Віктор Кашшаї більше не судитиме матчі Євро-2012
Для Віктора Кашшаї Євро закінчилося матчем Англія - Україна ФОТО: euro2012.online.ua

УЄФА призначив бригади арбітрів, які обслуговуватимуть матчі 1/4 фіналу чемпіонату Європи з футболу 2012 року. На ігри першого раунду плей-офф призначені суддівські бригади під керівництвом Ховарда Вебба з Англії, Даміра Скоміни зі Словенії, італійця Ніколи Ріццолі і португальця Педру Проенси. Про це повідомляє ИТАР-ТАСС.

Уебб буде головним арбітром матчу 1/4 фіналу між збірними Чехії та Португалії, який пройде 21 червня. Скоміна обслужить матч Німеччини та Греції 22 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колліна визнав гол у ворота англійців: "Це єдина помилка на тисячу матчів"

Зустріч Іспанія - Франція, яка відбудеться 23 червня, будуть судити італійські арбітри на чолі з Ріццолі. Проенса обслужить матч Англія - Італія, запланований на 24 червня.

Усі матчі 1/4 фіналу плей-офф розпочнуться о 21:45 за київським часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після матчу Англія - Україна Блаттер вимагає електронну систему для визначення голів

Додамо, що головний арбітр матчу Англія-Україна, угорець Віктор Кашшаї не буде працювати на матчах плей-офф Євро.

Крім Кашшаї, до списку арбітрів, які залишають турнір увійшли голландець Бьорн Кейперс, який судив матч Україна-Франція, іспанець Карлос Веласко Карбальо, який працював на матчі відкриття Євро-2012 Польща-Греція і німецький рефері Вольфганг Штарк.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Кашшаї більше не судитиме матчі Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі