пʼятниця, 12 вересня 2008 09:34

Вихованця львівської школи боксу знову взяли під охорону за вбивство

Суд Фрунзенського району Владивостока ухвалив рішення взяти під охорону відомого російського боксера Романа Романчука, обвинувачуваного в убивстві жителя Примор"я Олега Мєшкова. Вирок був винесений у п"ятницю, повідомляє РІА "Новий Регіон". Раніше Приморський крайовий суд скасував рішення Фрунзенського районного суду про обрання запобіжного заходу Романчука у виді застави в розмірі 1 мільйона карбованців, визнавши його необґрунтовним.

28 липня близько 8:30 на центральній площі Владивостока між 29-річним Романчуком і 22-річним Мєшковим відбувся конфлікт. За однією із версій, у ході сварки Мєшков вистрілив у Романчука з пістолета "Оса", гумова куля влучила боксеру в голову. Романчук вихопив з рук Мєшкова травматичний пістолет і вистрілив йому в обличчя. Куля влучила Мєшкову в око і проникнула в мозок. Боксер був затриманий працівниками дорожньо-патрульної служби ГІБДД Владивостока. Мєшков був доставлений у міську клінічну лікарню N 2, де, не приходячи у свідомість, помер через дві доби.

4 серпня слідчим відділом по Фрунзенському району Владивостока у відношенні підозрюваного Романа Романчука обраний запобіжний захід у виді підписки про невиїзд. На підставі зібраних за кримінальною справою доказами, Романчуку пред"явлене обвинувачення в здійсненні злочину, передбаченого ст. 105 ч. 1 КК РФ - вбивство.

Напередодні спортсмен був виписаний із владивостокської міської клінічної лікарні, де він проходив лікування від отриманої травми в перестрілці. Він оселився в одному з готелів міста. У медичному висновку стверджується, що Романчук повинен пройти курс лікування, оскільки в нього залишилися проблеми зі здоров"ям. У боксера як і раніше не відновлюється мова, він заїкається, його регулярно мучать головні болі, без знеболюючих лік він не засипає.

Відзначимо, що Романчук є вихованцем львівської школи боксу.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Вихованця львівської школи боксу знову взяли під охорону за вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі