четвер, 29 жовтня 2009 16:25

Відставка тренера обійдеться "Реалу" в 11 мільйонів євро

Відставка тренера обійдеться "Реалу" в 11 мільйонів євро
Після поразки мадридського "Реала" від команди третього дивізіону в Кубку Іспанії, керівництво клубу попередило головного тренера "вершкових" Мануеля Пеллегріні, що у випадку поразки команди в одному з двох наступних матчів, його буде звільнено з займаної посади.

Однак, якщо боси клубу захочуть звільнити Мануеля Пеллегріні, то це обійдеться Реалу в 11 мільйонів євро. У цю суму входить зарплата фахівця на термін, що залишився, а також 4 мільйони у вигляді компенсації "Вільярреалу".

Додамо, що у вихідні "вершкові" прийматимуть на "Сантьяго Бернабеу" клуб "Хетафе" з пригороду Мадрида. А в середу відбудеться матч з "Міланом" у Лізі чемпіонів - ця гра і стане вирішальною для Пеллегріні.

Президент клубу Флорентіно Перес вже дав зрозуміти, що незадоволений грою своїх футболістів, але оголосив, що вся відповідальність за це завжди лягає на плечі тренера.

ТСН
Зараз ви читаєте новину «Відставка тренера обійдеться "Реалу" в 11 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі