неділя, 29 березня 2020 13:33

Вернидуб здобув першу перемогу в чемпіонаті Білорусі

Вернидуб здобув першу перемогу в чемпіонаті Білорусі
В Україні Юрій Вернидуб тренував луганську "Зорю". Фото Уніан

Український наставник Юрій Вернидуб здобув першу перемогу в якості головного тренера солігорського "Шахтаря" в матчі чемпіонату Білорусі.

На 33-й хвилині гостьового матчу із "Городеєю" Юрій Кендиш не реалізував пенальті, пробивши вище воріт. Однак по перерві голи Діасамідзе та Подстрєлова принесли "Шахтарю" виграш 2:0. Про це пише УНН.

"Можу сказати за свою команду - сьогодні показали хороший футбол, хороший контроль м'яча, пресинг. Змушували суперників швидко приймати рішення, коли вони обробляли м'яч, змушували грати через довгі передачі, а самі швидко відбирали м'яч і будували свої атаки. Не стали збиватися на довгі передачі, а навпаки шукали шанс через фланги. Я дивився першу гру, де суперники грали в три захисники, як сьогодні. Тому вивчили, намагалися розкривати через фланги - непогано вийшло, тільки реалізація кульгає. Засмутила мене реалізація. Але ми перемогли - слава богу. Рухаємося далі", - заявив Вернидуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вернидуб із поразки розпочав чемпіонат Білорусі

У третьому турі змагань підопічні Вернидуба прийматимуть "Нєман".

Зараз ви читаєте новину «Вернидуб здобув першу перемогу в чемпіонаті Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі