вівторок, 27 січня 2009 18:33

Венгер виправдав Аршавіна

Головний тренер лондонського "Арсеналу"Арсен Венгер спростував звинувачення "Зеніту" в адресу Андрія Аршавіна, суть яких полягає в тому, що футболіст сам ставить під загрозу свій перехід в "Арсенал". За словами Венгера, між клубами в принципі не існує ніякої домовленості про трансфер Аршавіна, повідомляє англійське видання The Daily Telegraph.

26 січня на сайті "Зеніту" з"явилася новина про те, що російський і англійський клуби прийшли до угоди з приводу вартості футболіста. У тому ж повідомленні говорилося, що Аршавін вимагає від керівництва "Арсеналу" дуже велику зарплату, тим самим затягуючи переговори.

27 січня Венгер заявив, що інформація про досягнуту домовленість з приводу вартості трансферу Аршавіна не відповідає дійсності. "Я не можу відповідати за заяви, які роблять інші клуби", - додав французький тренер "Арсеналу".

Раніше англійські і російські ЗМІ писали, що "Арсенал" пропонував за Аршавіна 12 мільйонів фунтів стерлінгів (12,7 мільйона євро) плюс три мільйони у вигляді бонуса. Ці три мільйони "Зеніт" отримував би протягом двох років, якби Аршавін провів за "Арсенал" певну кількість матчів.

У повідомленні на сайті "Зеніту" говориться, що пітерський клуб запропонував футболістові покрити частину своєї трансферної вартості самостійно, виплативши "Зеніту" компенсацію у розмірі 2,5 мільйонів доларів. Це половина тієї суми, яку Аршавін отримав в 2006 році у вигляді одноразової виплати за довгостроковість контракту. Угода була підписана на чотири роки.

Що стосується зарплати гравця в "Арсеналі", то вона, за інформацією TheDailyTelegraph, може складати сто тисяч фунтів стерлінгів (106 тисяч євро) в тиждень. В даний час самим високооплачуваним футболістом лондонського клубу є французький захисник Вільям Галлас, який заробляє 80 тисяч фунтів (85 тисяч євро) на тиждень.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Венгер виправдав Аршавіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі