пʼятниця, 23 січня 2009 18:25

"Зеніт" зведе Аршавіна з розуму

Пітерський "Зеніт" спростував інформація, яка з"явилася 23 січня про продаж Андрія Аршавіна в лондонський "Арсенал". Представник російського клубу заявив, що відомості про те, що лондонці запропонували за футболіста 15 мільйонів фунтів стерлінгів (16 мільйонів євро), а "Зеніт" прийняв цю пропозицію, невірні, повідомляє інтернет-видання lenta.ru з посиланням на "Фонтанка.Ру".

23 січня англійська газета Daily Mail написала, що "Арсенал", який раніше пропонував за Аршавіна 12 мільйонів фунтів (12,8 мільйона євро), підняв ціну до 15 мільйонів, які "Зеніт" отримає в найближчі два роки. За інформацією англійського видання, перехід російського гравця в "Арсенал" повинен був відбутися протягом 48 годин.

У "Зеніті" пояснили, що у російського клубу є тільки стара пропозиція, згідно якій "Арсенал" запропонував 12 мільйонів фунтів "плюс три мільйони бонусів". Вони можуть бути виплачені у разі успішних виступів Аршавіна за англійську команду.

Сам Аршавін в даний час знаходиться з "Зенітом" на тренувальному зборі в Об"єднаних Арабських Еміратах, хоча раніше він загрожував, що пропустить цей збір, якщо його не продадуть. У листопаді минулого року футболіст заявив, що в 2009 році не виступатиме за "Зеніт" ні за яких обставин.

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" зведе Аршавіна з розуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі