понеділок, 27 квітня 2009 13:07

Венгер відмовився очолити осиротілу "Баварію"

Венгер відмовився очолити осиротілу "Баварію"

Головний тренер "Баварії" Юрген Клінсманн сьогодні вранці був відправлений у відставку.

Причиною відставки фахівця стали незадовільні результати команди. Під його керівництвом команда була розгромлена іспанською "Барселоною" в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. За п"ять турів до кінця чемпіонату Німеччини сезону-2008/09 "Баварія" знаходиться на третьому місці. Мюнхенський клуб, який набрав 54 очки, відстає від лідера - "Вольфсбурга" - на три очки. У останньому матчі 25 квітня "Баварія" поступилася "Шальке" (0:1).

Президент "Баварії" пропонував Венгеру укласти контракт на його умовах

До кінця сезону з командою працюватиме Юпп Хайнкес. Нагадаємо, що Клінсманн прийшов у клуб в липні 2008 року і змінив на посту головного тренара Оттмара Хітцфельда.

Головний тренер лондонського футбольного клубу "Арсенал" Арсен Венгер відмовився очолити мюнхенську "Баварію". Президент "Баварії" Карл-Хайнц Руменігге пропонував Венгеру укласти контракт на його умовах, проте французький фахівець вирішив залишитися на посту тренера "Арсеналу".

Руменігге також обіцяв Венгеру, що керівництво клубу надасть в його розпорядження значну суму грошей для придбання нових гравців. Представники "Баварії" вели переговори з Венгером протягом місяця.

За матеріалами Sports.ru, lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Венгер відмовився очолити осиротілу "Баварію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі