понеділок, 09 квітня 2018 12:26

Вектор трансферної політики змінюватись не буде - Суркіс

Вектор трансферної політики змінюватись не буде - Суркіс
Суркіс не буде змінювати вектор трансферної політики через прихід Краснікова. Фото: 1927.kiev.ua

Президент "Динамо" Ігор Суркіс поділився думкою про запрошення в команду Євгена Краснікова. Суркіс розповів, яким чином нове призначення вплине на роботу клубу.

"Ми з ним досягли домовленості. Вважаю, що він один з найпродуктивніших селекціонерів в нашій країні, який довів своїми трансферами. Ми домовилися, що з нового сезону буде разом працювати. Сподіваюся, що йому вдасться на ті проблемні позиції привезти якісних футболістів", - сказав президент киян

"Ми не будемо міняти вектор нашої трансферної політики, у нас не стояло з ним розмову, що треба обов'язково запрошувати гравців з Аргентини, Бразилії, Перу або інших країн. Посилити ті позиції, для того щоб грати на хорошому рівні, перш за все, в Європу",- передає слова Суркіса sportarena.com.

З літа 2016 року Красніков працює спортивним директором збірних України в ФФУ, а до того працював в Металісті на посаді спортивного директора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ставленик Суркіса шукатиме нового тренера для "Динамо"

У 2013 році Спортивний арбітражний суд в Лозанні дискваліфікував функціонера на п'ять років за причетність до договірного матчу проти Карпат (4:0) в квітні 2008 року. Наприкінці 2015 року КДК зняв з Краснікова дискваліфікацію.

Зараз ви читаєте новину «Вектор трансферної політики змінюватись не буде - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі