пʼятниця, 24 травня 2013 18:52

Вдалий день: Дедечко отримав виклик у збірну України і підписав контракт з "Ворсклою"

Вдалий день: Дедечко отримав виклик у збірну України і підписав контракт з "Ворсклою"
Денис Дедечко замінить у збірній травмованого Девіча ФОТО: vorskla.com.ua

Півзахисник Денис Дедечко, який цього сезону захищав кольори "Кривбасу", отримав виклик у національну збірну України для підготовки до червневих матчів проти збірних Камеруну та Чорногорії. Футболіст замінить у колективі Михайла Фоменка травмованого Марко Девіча. Очікується, що Дедечко прибуде до табору збірної 29 травня, про це повідомляє прес-служба криворіжців.

Тим часом, переговори між полтавською "Ворсклою" і 25-річним Дедечко завершилися успішно для "біло-зелених". Сторони вдарили по руках, підписавшм дворічний контракт, який набирає чинності з 1 липня нинішнього року.

Вихованець школи київського "Динамо", крім своєї першої команди і охтирського "Нафтовика", де був в оренді, пограв також у клубах: "Луч-Енергія" (Владивосток), "Амкар" (Перм) і ФК "Краснодар".

Останній рік Дедечко успішно виступав у Кривому Розі, по праву входячи до числа кращих хавбеків української прем'єр-ліги. Неодноразово впродовж чемпіонату гравець включався в різні символічні збірні турів, що складаються експертами та журналістами.

Зараз ви читаєте новину «Вдалий день: Дедечко отримав виклик у збірну України і підписав контракт з "Ворсклою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі