вівторок, 02 лютого 2010 12:30

Вболівальники "Селтіка" влаштували Роббі Кіну королівську зустріч (ФОТО)

Лондонський "Тоттенхем" погодився відпустити нападаючого збірної Ірландії Роббі Кіна в "Селтік" на правах оренди, тим самим здійснивши дитячу мрію футболіста.

29-річний форвард, який захищатиме кольори шотландського гранда найближчі п"ять місяців, прибув у Глазго в понеділок увечері і відразу ж почав сипати компліментами в адресу своєї нової команди.

"Я з дитинства вболівав за "Селтік" - здається, інші коментарі тут не потрібні. Це грандіозний клуб, і мені завжди хотілося за нього виступати".

Виконавчий директор клубу Пітер Лоуелл, у свою чергу, в інтерв"ю SkySports підкреслив, що дістати Кіна його колективу було дуже непросто.

"Ми вже давно хотіли придбати цього гравця, але зробити це вдалося лише сьогодні. Тим часом, ще в понеділок вдень здавалося, що обставини складаються не в нашу користь, проте потім все змінилося. У результаті ми уклали операцію з лондонцями надзвичайно швидко. Мені здається, Роббі дуже пригноблювало його становище в "Тоттенхемі", до того ж він знав, що в Глазго йому завжди будуть раді", - говорить він.

Відзначимо, що уболівальники клубу з Глазго ще в аеропорту вручили Кіну футболку з сьомим номером на спині.

"Роббі хоче грати, але мені складно гарантувати йому регулярне місце в основному складі, тому я ухвалив рішення віддати його в оренду до кінця сезону. Кін пішов, але у мене є Крауч, Дефо, Павлюченко і зовсім недавно ми підписали Гудйонсена", - заявив наставник "Тоттенхема" Гаррі Реднапп.

За матеріалами Eurosport

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "Селтіка" влаштували Роббі Кіну королівську зустріч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі