понеділок, 03 листопада 2008 14:09

Вболівальники "Роми" познущалися над клубним автобусом

Зовсім вже неприємним вийшло повернення додому римської команди після поразки від "Ювентуса" - 0:2 в десятому турі чемпіонату Італії. Група вболівальників чисельністю близько ста чоловік чекала прибуття клубного автобуса до двох годинників ночі, а потім закидала транспортний засіб різними предметами, у тому числі монетами.

Таким чином прихильники команди виразили своє незадоволення грою і результатами "Роми". Природно, що закидання автобуса супроводжувалося вигуками і вимогами вболівальників "вовків".

- Ви не повинні дурити нас! Ви добре отримуєте за свою роботу. Так ідіть і відпрацьовуйте те, за що вам платять, - заявив один з протестуючих вболівальників.

"Рому" після дев"яти матчів (з грою в запасі) займає 17 місце, набравши всього лише сім очок. Оборона "Роми" на даний момент третя з кінця, пропустивши вже 17 м"ячів. Більше отримали в свої ворота тільки "Реджіна" і "Болонья" - по 19 м"ячів.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "Роми" познущалися над клубним автобусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі