неділя, 09 грудня 2018 08:39

Василь Ломаченко виграв перший об'єднавчий бій у кар'єрі

 

На арені "Madison Square Garden Theater" в Нью-Йорку, США, Василь Ломаченко впевнено за очками переміг пуерториканця Хосе Педрасу і об'єднав два титули чемпіона світу у легкій вазі. До свого титулу WBA Super українець додав титул WBO, яким володів його суперник. В 11 раунді він двічі відправляв його у нокдауни, але добити так і не зміг. Суддівські записки – 117:109 двічі і 119:107 красномовно свідчать про перевагу найкращого боксера світу в цьому поєдинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше в історії українець очолив рейтинг найкращих боксерів

Перша половина поєдинку вийшла досить спокійною. Ломаченко проводив перший бій після травми та операції на плечі – можливо тому, довше, ніж зазвичай, вивчав суперника і не вмикав максимальні швидкості. Він періодично вибухав і проводив свої атаки. Часто одиночні ліві прямі в голову. Педраса міняв стійки, намагався прикладатися по корпусу.

В другій половині бою Лома підвищив темп і його перевага почала зростати від раунду до раунду. Найуспішнішим вийшов 11 раунд. Василь провів його неперевершено, двічі по ходу раунду відправляючи суперника в нокдауни. Той дотягнув до кінця, а у фінальному раунді Ломаченко так і не зміг його догнати. Впевнена перемога за очками!

Після бою Ломаченко заявив, що хоче здобути ще два титули і стати абсолютним чемпіоном світу

Василь Ломаченко підтвердив статус найкращого боксера планети. Цього року він успішно перейшов у третю для себе вагову категорію, спершу вигравши титул WBA Super у легкій вазі в бою з Хорхе Лінаресом, а сьогодні і об'єднавши його разом з титулом WBO. Після бою Ломаченко заявив, що хоче здобути ще два титули і стати абсолютним чемпіоном світу.

- Можливо, наступного року в мене буде поєдинок з американцем Майкі Гарсією, - припустив українець.

Зараз ви читаєте новину «Василь Ломаченко виграв перший об'єднавчий бій у кар'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі