середа, 15 жовтня 2008 15:48

Валуєв погодиться на бій з Кличком не менше, ніж за 7 мільйонів доларів

На початку наступного року в Києві планується бій між двома культовими боксерами сучасності Миколою Валуєвим і Віталієм Кличко. Про цей поєдинок давно мріяли не тільки прихильники спортсменів, але і професійні промоутери, які планують заробити на цій сутичці кругленьку суму.

Як з"ясувало "Життя", не так страшний біс, як його малюють. Це стосується чуток про складність переговорів з менеджерами Валуєва з приводу яких-небудь боїв спортсмена. Борис Дімітров, який є не тільки особистим менеджером російського боксера, але і його тестем, зізнався газеті, що Микола готовий битися з ким завгодно, коли завгодно, аби йому заплатили його гонорар, мінімальна сума якого складає 7 мільйонів доларів. Лише коли промоутери будуть готові заплатити ці гроші, Валуєв сяде за стіл переговорів.

Що ж до Віталія Кличка, то він, на відміну від російського спортсмена, ще зберіг в собі справжній спортивний азарт, який у Валуєва переріс в просте прагнення заробити. Дізнавшись про це, одне з київських промоутерських агентств вирішило організувати бій двох монстрів боксерського рингу.

-Так, ми готові битися з Кличко, але тільки із старшим з братів, - признався "Життю" Борис Костянтинович Дімітров. - Але переговори можуть відбутися лише на початку наступного року, і те за умови, що наш гонорар складе не менше семи мільйонів доларів.

Все б добре, але, розуміючи, що на цьому поєдинку можна заробити немало грошей, його хотів організувати і епатажний промоутер Дон Кінг, який також виходив на зв"язок з менеджером Валуєва, але так нічого і не досяг.

-Ми говорили з Кінгом, - продовжує Борис Костянтинович. - Але не знайшли точок зіткнення, і тому питання про організацію бою саме Доном Кінгом поки що відкрите. Але думаю, його все ж таки зробить українська промоутерська компанія. До речі, зараз Валуєв готується до бою з Русланом Чагаєвим, щоб захистити пояс чемпіона за версією "WBA". Остаточну відповідь ми зможемо дати тільки після цієї сутички.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Валуєв погодиться на бій з Кличком не менше, ніж за 7 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі