середа, 10 червня 2009 12:15

Валуєв зробив перше щеплення від хвороби Чагаєва

Валуєв зробив перше щеплення від хвороби Чагаєва

Російський боксер-важкоатлет Микола Валуєв зробив щеплення від гепатиту В, повідомляє офіційний сайт спортсмена. 29 травня цю хворобу виявили в узбека Руслана Чагаєва, з яким Валуєв повинен був провести бій 30 травня. Чагаєву заборонили виходити на ринг, і поєдинок був скасований. Валуєву пропонували зробити щеплення до і після бою.

За словами російського боксера, він зробив перше щеплення від гепатиту В кілька днів тому в Німеччині. Наступне щеплення він зробить через місяць, а третє - через півроку.

Бій Валуєв - Чагаєв повинен був відбутися в Хельсінкі, але узбецький боксер не пройшов перевірку медичної комісії Федерації боксу Фінляндії. Як розповів лікар Валуєва, росіянин вирішив не робити щеплення до бою, оскільки було невідомо, як на це відреагує його організм.

У ніч на 10 червня Всесвітня боксерська асоціація (WBA) зберегла за російським боксером звання чемпіона WBA. Чагаєв залишився "тимчасово недіючим чемпіоном" WBA, але його статус може бути переглянутий.

20 червня Чагаєв проведе бій з українцем Володимиром Кличком, який є чемпіоном по версіях IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Цей поєдинок пройде в Німеччині, і очікується, що німецькі лікарі дозволять Чагаєву вийти на ринг.

За матеріалами Лента, Box-way.ru

Зараз ви читаєте новину «Валуєв зробив перше щеплення від хвороби Чагаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі