пʼятниця, 01 лютого 2008 14:19

У столиці України пройде представницький турнір з професійного боксу

У київському Палаці спорту, 21 лютого, відбудеться турнір з професійного бокса, головною подією якого стане захист українським боксером В"ячеславом Узелковим(17-0, 10 нокаутів) титулу Інтерконтинентального чемпіона WBA в напівважкій вазі (до 79,3 кг). Його суперником стане непереможний ганійській боксер Брайма Камоко (23-0, 13 нокаутів).

Також цього вечора 10-раундовый нетитульний бій проведе чемпіон Європи в молодшій середній вазі (до 69,8 кг) Заурбек Байсангуров (16-0, 12 нокаутів) проти німця Даніеля Кефера, а полусередньоважковаговик Валерій Бражник (16-0, 10 нокаутів) зійдеться у поєдинку за звання чемпіона слов"янських країн за версією WBC з грузинським боксером Георгі Уїнгіадзе (12-4, 4 нокаути).

- Цей турнір буде першим із запланованих нами на цей рік, який ми вже проводитимемо новою об"єднаною командою. Прихильники боксу зможуть побачити абсолютно новий підхід в організації професійного шоу. Ті, хто знають В"ячеслава Узелкова, погодяться зі мною, що його поєдинки ніколи не залишають глядачів без емоцій. Забігаючи наперед хочу сказати, що наш наступний турнір відбудеться вже 22 березня в Дніпропетровську. Головним поєдинком цього боксерського вечора стане захист титулу чемпіона Європи Зауром Байсангуровим проти львівського боксера Романа Джумана, - заявив президент "K2 East Promotions" Вадим Бухкалов.

Джерело: "Boxnews.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «У столиці України пройде представницький турнір з професійного боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі